SPOKEN WORD LESSEN

WOORDENKOTS - SPOKENWORD LESSEN 

 Wil jij meedoen met het eerste seizoen van onze WOORDENKOTS spoken word lessen? Dan heb je geluk, je kunt je vanaf vandaag aanmelden.

 Wat ga je doen? Je gaat samen met de vaste coaches: Tessa Gabriels, Noemi Hofstede, Terence 'Machete' van lange & Carmen Verduyn één jaar lang werken aan je schrijfskills en je performance skills. 

Dit doen we door elk kwartaal te focussen op een nieuwe presentatievorm. Deze vorm gebruiken we als eindproduct van dat blok. Wat zijn alle eindproducten? 

Week 1 tot en met 10: we werken aan je schrijf skills op papier, hoe kun je spoken word ook voelbaar maken wanneer je enkel papier kunt gebruiken? Eindproduct: publicatie in onze eigen Ongezine. 

 Week 11 tot en met 20: we werken aan de vocale skills, wat kun je allemaal met je stem doen en hoe ver rijkt je bereik? Eindproduct: een optreden bij de WEERWOORD x RaRaRadio show. 

 Week 21 tot en met 30: we werken aan je podium presence en je manier van voordragen met publiek. Eindproduct: een try out van je set tijdens Onuitgesproken x EMOVES Urban Culture Festival. 

 Week 31 tot en met 40: we werken tijdens dit blok aan de theatrale skills en bouwen verder op de podium présence die we al bereikt hebben in het vorige blok. Als groep maken we één eindshow. In dit blok behandelen we ook hoe je als collectief de podium présence hoog houdt, hoe je op elkaar inspeelt en wat te doen met plaatsing en props. Eindproduct: de eindshow maken met regisseur én spelen op locatie. 

 Gastlessen: Tijdens ons jaar komen er een drietal gastdocenten langs naast je vaste coaches. Gastdocenten van dit jaar zijn o.a.: Andrey 'Drosha' Grekhov & Danny X Kuipers. De laatste gastdocent moeten we nog even geheim houden, maar deze surprise guest, zullen jullie zeker epic vinden. 

 Let op: tijdens de vakanties zijn er geen lessen. 

 Wat zijn de kosten? De kosten van het jaarrond traject bedragen €200,-. Wil je het lessen traject combineren met een onuitgesproken abonnement zodat je behalve de lessen ook nog eens, twee keer per jaar de Ongezine op de deurmat ontvangt, gratis toegang hebt tot al onze events én twee masterclasses? 

Dan zijn de kosten €250,- bespaar je lekker drie tientjes op de totaalprijs, bam. In het aanmeldformulier kun je aangeven welke van de twee je voorkeur heeft. 

 Hoe werkt mijn inschrijving? Als je ons formulier invult nemen we binnen 3 werkdagen contact met je op. Wat als ik maar een deel van het jaar aanwezig kan zijn? 

Wanneer je vooraf al weet dat je bijv. een half jaar naar het buitenland gaat voor studie, dan maken we hier in samenspraak afspraken over m.b.t. welke blokken wel of niet te volgen en wat betekent dat voor de kostprijs van het traject. Daarin streven we naar maatwerk. 

Let op, geef je niet tijdig aan dat je bijv. een heel blok niet aanwezig kunt zijn, dan is de contributie die je betaald hebt niet meer terug te vragen. Vooraf kunnen we altijd in gesprek, achteraf is het jammer maar helaas, de verantwoordelijkheid daarvoor ligt bij jou als deelnemer zelf. 

 Wat gebeurd er met mijn financiële bijdrage? Vanuit de contributie die we binnenkrijgen betalen we de coaches, gastdocenten, de ruimtehuur en kopen we alle materialen in die nodig zijn om de eindproducten en/of lessen te realiseren. 

Alle materialen die we inkopen zijn tweehands of zero waste materialen die anders afval zouden zijn geworden. Daardoor kunnen we goedkoop inkopen én zijn we bezig met oog voor natuur en resources zorgen voor duurzamere, groenere én uitstoot neutrale materialen. 

 Aanmelden? Klik hier of kopieer en plak deze link in de browser: https://forms.gle/CEtncWhi5nj9FfkF8 

Je kunt je nog inschrijven voor blok 2, 3 & 4 dit jaar. 

Comments

Popular Posts