Covert means they cover it up real nice


"Het was zoals een stofzuiger in het kwadraat slurpt. Maar tegelijkertijd was er een muur van stilte en wrok. Steen bij steen vastgehouden door specie gemalen tot het zo grijs altijd de schuld richting hem wijst.
Communisme was er niets bij. Er moest gecensureerd worden. Dagelijks. Op identiteit. Op vrijheid van spraak. Op intimiteit. Hoeveel geleende tijd was er nog over? De spagaat brak de droogte van de woestijn in ongekend formaat.
Afgrond.
De dissonantie is groot. Als de echo die een beantwoording lijkt maar slechts een spiegeling van manipulatie, van realiteit.
Er worden broodkruimels uitgegeven die door de emotionele verhongeringen als vier sterren lopend buffet gewaardeerd worden.
Zo werd er dagelijks beloofd dat er in de toekomst genoeg voeding zou komen om de waarde eindelijk te ontdoen van het derende in teren op niets.
Langzaam gedurende de jaren leerde je door het ontbreken van validatie aan jezelf te twijfelen en verloor het lichaam het vertrouwen in de ziel, tot er niets unieks meer leefde, en zelfs de behoeftes afstierven omdat zij niet hoorde te hoeven volgens wat wel gehoeft moest.
Ze was een dief met het grote wapen dat wij slachtofferschap en gedachtegijzeling heet.
Maar ze heeft toch de potentie om. Maar ik heb toch uitgelegd, ik heb gedeeld, ik heb artikelen gegeven, mijn hart opgesteld over hoe pijnlijk, de stenenmuur. Hoe morbide het doodzwijgen nu werkelijk.
Wederzijds is nauwelijks afhankelijk van de afhankelijkheidsrelatie tot dat de enige relatie die er überhaupt ooit.
Surmac zou er zijn hypothese mee hebben kunnen bewezen zo vol van volwaardige voorbeelden zat de functionaliteit der dingen besloten in de overeenkomsten van ontkenning.
Ze hoefde de vleugels niet eens meer te knippen aan het einde, hij was er zo aan gewend dat hij bij voorbaat al zelf deed.
Maar een stofzuiger kan enkel zuigen, zolang er energie aan gegeven wordt. Waarom zou je de lijn nog behelpen aan een oplaadpunt?
De macht is enkel zo groot, als de hoeveelheid waarmee zij aangehaald wordt. Zolang de zak met stof en vuil buitengezet blijft worden, zal er altijd gehoovered worden."

Comments

Popular Posts