Where dreams go to die


"De feiten presenteerde zichzelf zoals de scheurkalender er u op kan zeggen dat zij elke dag gistere haarzelf kapot laat trekken om vandaag te kunnen tonen.
Dat het een koud kunstje is voor zij die laveloos door het leven banjeren met de viezigheid nog in de groeven van de schoen de woonkamer vervuilende.
Er wordt een vingertje gewezen wanneer het tijd zoals juffen al straffende naar de plakbollen en lege flesjes lijm wijzen net op het moment dat gelukzaligheid even plakkende leek.
Zo vergankelijk als alles is zo blijvend is niets dan wat je hoort en ziet en niets dan wat er kleeft.
Als een boei aan de voet omsloten loopt het al bepijnigd door het even alsof leven gegunt laat staan ooit gegeven.
Zij lacht wanneer er een te veel geschonken met de timmermanstaal waarin zij spreekt predikt ze de wereld haar grote publiek van vijf stuks tellende over de slangen al sissend.
Zelfgenoegzaam wijst de vinger van daar naar hier van hem naar haar van onzin naar nog minder relevant en zo bereikt het uiteindelijk altijd de zeurende tand.
De waarde van weten is niet hetzelfde als meten en in liefde compleet ongrijpbaar tot het in conclusie nog nooit zo begrijpelijk was als wanneer 1 + 1 meer dan de gemeenschappelijke waarde.
Noem'er Pinokko en Den Uyl zal niet tegenspreken of over misverstanden.
Zie't voordat liefde tegen liefde een titel wordt die bekend en onuitroeibaar.
Kamer'aas mijn raad de smaak van teleurstelling op de juk is onlosmakelijk verbonden met de kleur van wegcijferen voor zal niet langer grauw of nodig.
Begrijp dat wolven in schaapskledij altijd onbenullig tot gemoeten zal en altijd zielig tot onresulterend blijkt.
De agenda toont enkel wat het hare uitkomt tot de waarheid boven tafel komt en er wederom van deze tafel niet gegeten kan wanneer er honger naar troost of acceptatie.
Het gemis van een streling doet atmosferische storingen ontstaan en niet andersom soortgelijk doet het gemis aan diepgang de oppervlakkigheid ontstaan waarvanuit fundamenteel onderzoek niet langer mogelijk en de conclusie altijd leegte en ontbrekend aan blijft."

Comments

Popular Posts