"Me all day everyday."

"Simpel, met de flyer van de chinees en griek onderin de besteklade voor als het mijn beurt was en ik uit je recepten was of soep geen optie bleek,
Handig voor je handen laat mij dat frut gedoe maar doen zodat ik ondertussen kan staren als jij je serie kijkt, dat feministische in het huishouden heb ik nooit gesnapt, doe mij er een die zijn bier recht op tafel zet en graag boert, ik hou van competitie, zeker als we in een teug leegdrinken versla ik je,
Ik wil de man die de sinaasappelsap opmaakt en het vergeet te zeggen zodat ik hoofdschuddend en oogrollend het reserve pak van het schap af kan pakken en dat goed voorbereid voldoeningsmoment kan hebben,
Iemand die me tijdens het ontbijt verteld wat er nu dan echt gebeurde in de laatste tien minuten van de aflevering toen ik al lang sliep, ik kan toch niet wakker blijven als je mijn hoofd kroelt,
Dat ik het gras mag maaien en een te Vaderdagachtig cadeautje krijg op Moederdag omdat ik nu eenmaal meer van die klusjes hou dan dat wijvengedoe,
Iemand die zegt och je bent niet gek aan het worden maar misschien wel ongesteld als ik een kwartier na de pagereclame nog aan het janken ben over hoe zacht die puppy is,
Iemand die ik uren mag bekijken om te ontdekken hoe snel mensen nu echt veranderen alleen om te besluiten dat ik je meer wil zien,
Iemand die op zondagen die me te lui zijn eindeloos de bank drie keer meer verzet omdat ik benieuwd ben hoe het zou zijn als, on het toch altijd op dezelfde plek terug te zetten, je smaak was altijd al beter dan de mijne qua inrichting, maar ik plof graag op haar neer denkende dat het mijn idee was, ook als wij het heel goed beter weten,
Iemand die mij alle lampen laat uitdoen en deuren sluiten omdat ik me dan de man van het huis voel als is het maar voor drie minuten, zodat de ogen daarna in bed twaalf keer van rol kunnen wisselen tot het zuchtje de slaap aankondigt en ik opgesloten in je armen gelukzalig glimlach naar de morgen die op de grond loert, kom me maar halen jij, ik zie je altijd graag morgen. "

Comments

Popular Posts