Monday, December 11, 2017

"Pompilous."

"Een vinger, een vinger, ik smeek je, wacht tot ik aan je voeten val en je met iedere leugen de wereld die ik niet bezit biedt, voor een enkele aanraking, als de alsjeblieft de kop op steekt, dan, is zij niet meer eigenwijs, maar gewillig als nooit daarvoor, hoe verder het jouwe van het mijne is, hoe harder zij voor je klopt,
De filmpjes zijn niet genoeg, ik kan mijn ogen nooit lang genoeg open houden, de stem, de stem vooral als ik die hem niet herken, je volledig herkennen in het moment, het kunnen begrijpen nog voor je wisseld van, welk ritme je gaat aanhouden hierna, het brengt me tot aan de hoogte van punten die nooit gemaakt zijn in al mijn zinnen zetten op, ik wil je, weer, ik wil je alleen maar meer, 
Doe het dan, toe, laat me huiverig zijn voor de pauzes, bang zijn weer op adem te komen wanneer jij haar net in zijn volledigheid met een stoot ontneemt, toe, toe, toe, laat me vallen tot de knieën, als in wanhoop het spel veranderen, de regels moeten anders, hij speelt niet genoeg met zijn prooi, toe, toe, toe doen, ik wil opgegeten worden, opgevreten worden met huid en haar door je magische, het genot, sijpelt langzaam over de tong, mondt uit tot gulzige slokken van verdrinken in."

No comments: