De Volgeestige Werken - Zonder

"En alles wat ik weet is, dat ik je ook nog vasthou als ik me eenzaam voel, dat je terug komt iedere keer dat jij jezelf alleen bevindt in de schemerige dallen van een troosteloos hart.
En alles wat ik weet is, dat ik je zie wanneer jij mij vasthoudt, het maakt me niets of wij het beeld juist hebben, jij bent mijn best, en ik zou haar alles geven, wij vogelen de rest wel uit.
Want oh, oh oh...
Alles wat ik weet is, hoe mijn hart sprongen maakt die zonder land doen laten verbleken, wij zullen wel een haven vinden.
Alles wat ik weet is, wat ik voel, en ik voel haar kristal helder, mijn ratio golft over zeeën van tijd terug naar de kust, zoen me maar. Overnieuw, overnieuw, overnieuw.
Want oh, oh, oh....
En alles wat ik weet is, dat zwaarte, het licht niet doet doven, je handen mijn honger altijd stillen, ik je eindeloos houden wil, ook als het tevergeefs is, ik vergeef je liever dan dat ik je verwijt.
En alles wat ik weet is, dat jij mij ziet, wanneer je me voelt, en het maakt niet uit, hoe wij haar vasthouden, als de liefde, de troost, het toeverlaat, maar geborgen is in de grondveste van het hart.
Wij vogelen de rest wel uit.
Wij vogelen de rest wel uit."

Comments

Popular Posts