Liebster A-what?! Liebster Award ;-)

The Liebster Award...
Yes we got nominated so you must be wondering,
What the f*&%^ck is The Liebster Award?!
In the shortest explaination ever...
It's a virtual award passed trough by blogs in order to:
Get attention for blogs that deserve more attention.
It's for the little blogs out there (-200 followers) who are too awesome...
To not get noticed! :))

Liebster Award, One Love Bloggers!


In addition to our nomination we'll be searching for more blogs to nominate,
If you have blogs you think deserve this, or if you think your own blog should...
Let us know below in the reaction and we'll visit your blog to be considerd. 

The questions we have to answer in order to get the award are to be read down this post.
One of the most likeable things about the award is that it is so personal, your readers and the person who asks you the question learns more about the person behind the blog when it's been spotlighted.1. Wat vind jij het leukste aan bloggen? / what do you like most about blogging?
Ik vind het geweldig om gewoon al mijn gevoelens te laten stromen en dan vervolgens te zien dat andere mensen dit ook mee maken of voelen, het idee dat je nooit alleen bent in je gedachten en gevoelens, daar wordt ik heel gelukkig van.
The fact that I can just let all my feelings flow and then later on read in the reactions that other people expeiance this as well, and feel all I feel makes me so happy, it makes me feel as if nobody is ever really alone. 

2. Omschrijf jezelf in 5 woorden / descripe yourself in 5 words:
Creatief, Loyaal, Zorgzaam, Productief, Uniek.
Creative, Loyal, Caring, Productive, Unique. 

3. Wat is je lievelings gadget? / What is yout fav gadget?
Ik kan echt gewoon helemaal niet zonder Apple tv. Schandalig maar ik ben niet zo heel technisch en Netflix staat dan zo gemakkelijke met iedere film of serie op de tv of ik nu kijk vanaf de tv zelf, vanaf m'n Mac of een Ipad. Aanrader voor iedereen!
I could not live without Apple tv. I know it sounds insane... But I am just so clumpsy I can not in any way do anything with technique so I love the easy way out and in this case it doesn't matter anymore from what device I want to watch whatever on tv, it just works. And I would certainly recommend it to eveeryone!

4. Wat is jou favoriet restaurant en waarom? / what is your fav diner and why?
Ik ben helemaal weg van de Griek in Deurne niet ver van ons thuis. Waarom is een goede vraag. Ik denk voornamelijk omdat ik daar veel goede herinneringen aan heb. If you know what I mean ;-)
I absolely adore the Greek a few miles from my house. Why is a very good question. I think mostly because I have like a ton of wonderful memories about that place. If you know what I mean ;-)

5. Welk programma van van de buis? / tv show you watch?
Ik kijk echt werkelijk alles behalve reality. Ik ben bij netflix gewoon bij de A begonnen in een herfstvakantie met alleen maar regen en tot en met Z gekeken. Ik weet het dit klinkt belachelijk... Mijn lievelings zijn: The mentalist, Criminal minds, Revenge, How I met your mother, Courgar town, Lost en Suits. I honestly watch anything accept for reality. I started with the A on netflix in a rainy fall vacation and went on to Z. I know how it sounds... My fav's are: The mentalist, Criminal minds, Revenge, How I met your mother, Courgar town, Lost and Suits. 
I just love love love love him don't you?!

 6. Wat wil je bereiken met je blog? / what do you want to accomplish with your blog?
Ik heb mijn blog voornamelijk voor het plezier en om mijn emoties eruit te schrijven. Maar als ik op een dag de mogelijkheid krijg om mijn geld met het schrijven te verdienen, dan neem ik dit met twee handen aan, een meisje mag dromen hebben toch?! I really only have my blog for fun and getting my emotions out, but if I where to eventually be able to make money out of my writing, my wildest dreams would have come treu. 

7. Wat is je favoriete hotspot? / what is your coolest hotspot?
Daar waar ik me op dat moment helemaal thuis voel. Dit wisselt nog wel eens! There where I feel like I'm home. It changes from time to time! 

8. Wat is jouw leukste jeugdherinnering? / best childhood memory?
Als papa mijn prins was tijdens het doornroosje spelen. Hij kwam me elke dag voor het eten wakker kussen. When my dad would play the price when re-inacting the sleeping beauty. He would come and kiss me awake every single day before diner. 

9. Wat doe je het liefst als je niet blogt? / what do you love to do when you don't blog?
Ik vind het heerlijk om te hardlopen, een boek te lezen, series te kijken, DIY te doen, te rommelen op mijn kamer, dingen met mijn vriendinnen te doen, enz. I love to run, read a books, watch shows, do a DIY, search around my room, doing things with friends, and much more.

10. Noem 2 activiteiten die op jouw bucketlist staan. / Name 2 activities on your bucketlist.
Ik zou heel graag mijn motorrijbewijs halen en een keer op surfvakantie gaan. I would love to get a motor drivings lisence and to go on a surfing vacation. 

11. Welke BNr zou jij graag willen interviewen? / which famour Dutchy would you like to interview?
Euhhh duhhhh Ilse de lange! Well ofcourse Ilse de Lange!

I haven't decided yet witch blogs to pass the award along to, leave suggestions below in a comment or send a message to our facebook: www.facebook.com/blogcarmenverduyn :D 

Thanks again When essie smiles --> www.facebook.com/whenessiesmiles it's awesome check it out! :)
 
Liebster Award, Yay! :)) Thanks

Comments

Popular Posts