"Queen of quarantine"


"Er waren vragen wegend als dagen die hun weg niet aflegde naar de scherpe tong. Het rauwe was ervanaf geschraapt. Tweedagelijks poetsen. Met elektrische. Zorg voor het vlees. Zacht. Buigzaam. Veerkrachtig. Zet daar de tanden maar in. Bijt vast. Grijp vast. Zet de nagels erin. Het kan niet, nu. Het kan niet. Nu.
Er waren woorden wegend als karavanen die de weg naar de grommende stem die schroomde. Het hart wordt duizendmaal gestoken door kleine notities tot uiteindelijk het hoge woord. Belazerd.
De fielt beschuldigd van aanpassingen door toedoen van de door Lazarus ingenomen wegen die stelselmatig de banen verzwaren tot geleiders geen leiderschap meer accepteren maar enkel nog route scheppen voor onbestuurbare bediening van ziekzagendeafzakkertjes.
Er was stof met de zwaarte van zes voet onder. Grond. Onder voeten vandaan gehaald.
Maar ik weet.
Verdomme.
Ik weet.
Ik kan niet. Weten.
Want weten is accepteren en voor waarheid aannemen. De oneerlijkheid is ongekend.
Zie je de nagelriemen gescheurd zijn en de restjes vuilen langs de niet recentelijk geknipte randjes? Ik graaf. Verstik.
Het stikken verbind losse eindjes niet al wenste ik het.
Het stikken stopt het ontrafelen niet al wilde ik het.
Toen er geen schappelijkheid meer was, zei dat al genoeg, is het niet?
Geduld is een schone zaak, wie reinheid en regelmaat niet eert, weerd de rust uit huize en zielengang. Hang de storm maar aan de kapstok. Sluit alle deuren en ramen. Schuilkelders zijn er nauwelijks. Beperkte ademruimte. 1 persoons faciliteit. Geheid verwijt beleid in werking stellend. Op bestelling de vertelling van de onoverwinbare hellingshoek. Zoek kritiek waar zij niet lopen kan. Eerste stap gezet. De tangens benadrukt de oorspronkelijke functie maar ook in kettingbreuk maakt zij haar toetreden. Ongeacht is de rechtse altijd raak.
Partiële integratie staat op ongelijke voet met de onvoorwaardelijke volledigheidsbenadering.
Het is niet zo simpel als beredeneerd wanneer de orginele waarde van de som door de macht van overhellen of een kant op schuiven, tot minderwaardig gerekend."

Comments

Popular Posts