Bedroom Premium

"Schaam mij niet voor de onderdanigheid tussen de lakens het bekoord me zo braaf te zijn, volgzaam precies waar ondeugend mag. Des te rechtvaardiger mijn ongehoorzaamheid voelt wanneer zij mij bekruipt en zo vol van ontomelijk verlangen de regels de breken vervuld op dagen dat de wereld een en al uit de lokroepen van vrijheid bestaat.
Hou van een kopje kleiner gesmeekt.
Vooral na de shows. Wanneer het applous te overdadig. Mijn stuk te krakkemikkig. De waardering zo misplaatst. Zolang ik maar in de late uurtjes door hij die wel beter weet op mijn plek wordt gezet. Ben ik niet bang dat zij ooit zullen ontdekken hoe weinig talent of vakmanschap een vrouw die goed is in pretenderen eigenlijk bezit.
Veelal vermoeden zij dat ambitie en werkethiek gelijk staat aan. Dichter in de mannenwereld doet een vrouw die niet onder stoelen of banken dan ook vaak de illusie wekken dat zij het ver gaat schoppen. Ontbreekt het hen aan de wetenschap van hoe ver gekomen is en de beperkte strekking in flexibiliteit wanneer de leeftijd van uitzettende heupen zijn intrede doet.
Hij forceert het gezicht naar de zijkant door aan de paardenstaart te rukken. Dan moet er in zijn ogen gekeken worden. Afgedwongen. Dan is er geen schijn meer van de onafhankelijke sterke vrouw over. Dan wil ze enkel dat er genomen wordt wie gegeven wil krijgen.
Er is niets werkelijk facinerend aan een vrouw die al twintig jaar dagboeken bijhoudt en daarmee wil bejegenen dat een schrijfcarriere voor haar gemaakt.
Nog minder indrukwekkend wanneer de vrouw in kwestie voornamelijk werk produceerd dat refereerd naar het eigen leven. Alsof het leven van een op zijn best middelmatige vrouw met kinderstreken en een overrechtvaardingsgevoel enige onthulling van het grootse of welke vorm van ontfutseling over hoe gekeken wordt veroorzaken zou.
Zelfs al zou gesproken van gedachte-voyeurisme dan nog zou het enkel 'n verveelde huisvrouw genoeg behangen om de hand tussen schaamlippen te laten verleiden omdat zij zich 'zo begrepen' voelde in de overgevoelige raaskalderij van iemand die precies al zij, te min voelt om bemind te worden."

Comments

Popular Posts