B.


"Mens, wie enkel beroep wil doen op wetmatigheden mits een schijnbaar voordeel te halen, neemt zichzelf als advocaat van eenzijdig ongeïnformeerd zelfbelang.
De overige elf wetmatigheden wegen als sleepketting aan de enkel. Vreemdeling, wie eisen stelt nog voor kennismaking of geving zal veroordeeld zijn tot een levenslang leven in isolement.
#10: De wet van verandering:
De vreemdeling is nog steeds vervreemdend. Er veranderd niets wanneer je veranderingen eist zonder de vereisten van het zelve te buigen.
#12: De wet van betrokkenheid en inspiratie:
De waarde van iets is een direct gevolg van de intentie, energie die erin gestoken. Wat een mens niet delen of geven wil, zal ook niet in het geheel, met hen gedeeld of aan hen geschonken, ontbreken van bijdragen, zal beantwoord worden met, zo blijft het geheel verhongerend naar inspiratie en liefde.
#3: De wet van menselijkheid:
Wanneer we iemand als slecht of de vijand beschouwen, wat we weigeren te accepteren in het leven, zal blijven voortbestaan in talloze gezichten en levensvormen.
#8: De wet van medeleven en gastvrijheid:
Als je ergens heilig in geloofd, dan zul je deze waarheid ergens in het leven moeten demonstreren. Heb je nu spijt van alle keren dat je oprechtheid claimde, "zolang je maar gelukkig bent, ik hou van ongeacht de loop van leven, ik gun je wat je zoekt ook als ik het niet ben." Oprechtheid is te meten aan de mate waarin het geloof geëxecuteerd wordt op het moment van waarheid.
#5: De wet van verantwoording:
Alles wat ons overkomt, geeft als spiegeling aan waar wij verantwoordelijkheid voor ons eigen leven verzaakt hebben.
#1: De grote wet:
Oorzaak en gevolg. Wat je oogst dat zaai je. Wat je uitzend zal geretourneerd worden.
De grote wet, is zo groot nog niet, wanneer de andere elf buiten het verschiet.
De grote wet, ligt in de ogen van de ontvanger besloten.
Ik ontving eerlijkheid, openheid, bereidheid tot gezamenlijk proces van heling, kans op een nieuwe start.
Karma, is niet wat je overkomt, het is hoe je het welkomheet in je leven.
Karma is een bitch als je haar bejegend als, zoals je zelf zegt, De grote wet."

Comments

Popular Posts