Thursday, June 22, 2017

Fragmenten

Schuiler; "Bizar. Connectie lichaam geest. Zij vergaderen en sturen mij enkel notulen, ik heb geen zeg in besluitvorming, zij zitten aan hoofd, dwingen mij, ik zoek in de rondte maar het is langwerpende tafel, de hamer slaat en ik knik." .

Echo; "Pijn, nog nooit zo veel, pijn." .

Bezorgd hart; "Oh, ik hoop, iedere tien minuten je ontmoet verzachtende standvastigheid in je, zet schouders onder laten vallen van hun gewicht." .

Gevangenisbewaker; "Het spijt mij jij voelt zo veel pijn." .

The myth; "Och toch, niemand kan iets aan doen." *valt eigen persoonlijkheid met schuld aan* *benoemd enkel het woord gewoonte dier terwijl zinnen gevormd worden*

Losse Flodder - Gericht op exhibit A; "Bullshit. Jij weet. Ik weet. Niks leren. Gaan doen. Als het te leren was, het lag aan de klassieke intellect, het zou meetbaar zijn, in IQ ben jij competent genoeg. De vraag is hoe kan het gebeuren jij hebt zolang bewust of onbewust gekozen het wel aan andere weg te geven alsof de energie en moeite, de investering een euroknaller is. Waar is jouw waarde voor eigen minder dan alle andere, tot daar waar jij geen euro neerlegt voor jij en wel voor zij, hij, het, hen?" .

Wangetrouwdestel; "Het komt neer op commitment als gewoonte van maken en volhouden. Want aan het einde van de rit het maakt niet uit wie je passagiers of lifters waren, hoe de weg ook loopt, het enige onvoorwaardelijke ding in je leven dat is jijzelf, dat is grootste commitment ooit." .

Eiserwijzewil; "Nog steeds dat is wat ik moet leren." .

Bange ogen; "Is aan het typen..."
*kopieer* *knip* *opent notities* *plak* *wist bericht*

Dodgeball ontwijk kampioen; "Ik zou willen zeggen miljoen dingen tegen je. Ik kan woorden en plaatjes niet meer tot zinnen maken. Er zit geen begin of eind meer aan de gedachte." .

Wie weg is wordt niet gezien; "Morgen ik wil je een verhaal doen, ik zeg het nu alvast, anders ik ga ontwijken." 

Be-am-r; "Leuk"

Semi-daar; *stuurt smiley*

Ka ontdaan van Kaf; *plak* *verzenden* .

"✔️ - ✔️✔️" .

No comments: